Historien


1965 – Gardin Nyt Randers ApS blev grundlagt i 1965 af Børge Pedersen.

2007 – Køber Mona Christensen Gardin Nyt Randers ApS af Børge Pedersen.

2014 – Gardin Nyt flytter fra lokalerne i Jernbanegade og åbner nyt showroom hos Entré Living.

Artikel fra Randers Amtsavis i anledningen af flytningen.

Nyt gardin-showroom hos Entré

Nyt gardin-showroom hos Entré - 1

Af Knud Mogensen, knud@amtsavisen.dk

Tirsdag den 23. september 2014, 09:06

Nyskabelse. Gardiner og designmøbler spiller godt sammen.

Onsdag 1. oktober åbner indehaveren af Gardin Nyt, Mona Christensen, et nyt showroom hos designsmøbelforretningen Entré, Haraldsvej 60.

»Det ligger lige for at have udstilling af gardiner sammen med møbler«, siger Mona Christensen om nyskabelsen.

Idéen opstod og modnedes gennem samtaler mellem Mona Christensen og Lee Mackie, som sammen med sin mand, Martin Lund Nielsen, har drevet Entré gennem de seneste syv år – stort set samme tidsrum, som Mona Christensen har drevet Gardin Nyt. Hun købte forretningen af Børge Pedersen og har haft lokaler i en bygning ved Randers Banegård.

I bygningen ved banegården har der været systue og kontor, men der var ingen mulighed for at vise gardiner og lign. frem for kunderne her. Derfor et det et stort ønske, der går i opfyldelse for Mona Christensen, der har lejet sig ind i et pænt stort område af Entré.

Medarbejder stopper

Lejemålet ved banegården er sagt op, og etableringen af showroom og kontor i Entré er aktualiseret af, at syerske Kirsten Rasmussen efter over 45 års ansættelse i Gardin Nyt går på pension.

I forbindelse med det nye showroom indretter Mona Christensen et kontor, men da hun ofte er ude for at aftale opgaver med kunder, vil der normalt ikke være personlig betjening.

I forbindelse med, at syersken som nævnt fratræder, har Mona Christensen indgået en aftale om syning af gardiner med et firma i Viborg, og hun har fået en aftale med to montører, som arbejder freelance for hende.

Opgaverne vil som hidtil være både for private og for firmaer samt det offentlige. Gardin Nyt har oparbejdet et stort marked med indretning af plejecentre og er helt aktuelt igang med et større projekt i hovedstadsområdet.

Gardin Nyt løser også ofte større opgaver i udlandet, for eksempel Polen.

Bevidst valg

Mona Christensen har været meget bevidst om at få sit showroom placeret netop hos Entré, hvor gardinerne kan ses i særdeles præsentable omgivelser.

»Jeg vil gerne sende, hvad jeg kalder et skarpt signal«, siger Mona Christensen. Hun finder samarbejdet meget naturligt, for hvis kunderne vil købe nye møbler, er det sandsynligt, at de også vil anskaffe nye gardiner.

Det samme siger Martin Lund Nielsen, som glæder sig til det nye samarbejde.

Mona Christensen og Martin Lund Nielsen er enige om, at det nye samarbejde også tilfører begge forretninger ny energi.

Tydelig skiltning og anden form for information vil vise kunderne, hvor det nye Gardin Nyt Showroom, som navnet bliver, befinder sig i den 2600 kvadratmeter stor Entré-forretning.

Der bliver senere, nemlig fredag den 24. oktober, holdt reception i det nye showroom

 

 

Lukket for kommentarer.