Vi kan hjælpe dig med…

 


Alle typer solafskærmning.


Gardin Nyt Randers tilbyder alle former for indvendig og udvendig solafskærmning, gardiner fra højtprofilere mærker samt mørklægning og automatik.
Vi har et tæt samarbejde med en systue i Viborg, således at vi kan opfylde alle opgaver til vores kunder.

Vores fokus områder er projektsalg til den offentlige og private virksomhed samt den private bolig. Hos Gardin Nyt finder du et stort udvalg inden for moderne og innovative gardin og markise løsninger. 
Gardin Nyt har en stor kollektion og mange forskellige gardinsystemer, så vi kan sammensætte den gardin løsning, der passer perfekt til netop dit projekt eller hjem.

Hos Gardin Nyt Randers er vi meget omhyggelige i vejledningen og rådgivningen, ligesom montagen foretages af professionelle montører. Det er vigtigt for os at vores kunder oplever en god proces hele vejen igennem gardin købet.

Opmåling og tilbud er naturligvis helt uforpligtende og ganske gratis!

Vi bestræber os på at opretholde en god balance mellem kvalitet, miljø hensyn og virksomhedens økonomi. 
Blandt vores kunder er vi kendt for at være en ærlig og reel virksomhed, der leverer serviceydelser og kvalitetsløsninger på højt niveau.

Vi tilpasser os kundens tid og vi kommer derfor gerne om aftenen samt i weekenden også.
Vi tager mål, rådgiver om stil, form og farver samt monterer.

 

Totalløsninger – sammen kan vi noget.


Indehaver Mona Christensen giver dig som kunde en unik mulighed for at få råd og vejledning indenfor selvfølgelig solafskærmning, men også den omkringliggende indretning. Hun kan lave en totalløsning til dig der både giver bud på gardiner, farver på væggene, møbler, tæpper, puder og evt. billeder. Der udarbejdes et kompendie til dig med prøver på stoffer, tapeter, farver, billeder så du får en løsning præsenteret der guider dig igennem vores version af din vision for dit projekt. Starten på projektet tager selvfølgelig altid udgangspunkt i samtaler med dig og løsningen skal afspejle dig og de tanker, idéer og visioner som du som udgangspunkt har haft.

b62p5436_gn-sh

Mona Christensen har siden starten af hendes uddannelse og igennem de forskellige jobs hun har haft, altid arbejdet med stil, form og farver samt tekstil behandling. Det kombineret med uddannelsen til Teknisk Designer med speciale i byggeri giver en god forståelse for de byggemæssige udfordringer man kan støde på i byggerier og samtidig en klar forståelse for hvad der skal til for at en indretning fungerer og samtidig bliver hyggelig.

Showroom


Vores showroom hos designmøbel butikken Entré på Haraldsvej i Randers.

B62P5299_GardinNyt WEB B62P5320_GardinNyt WEB B62P5330_GardinNyt WEB B62P5306_GardinNyt WEB

Systuen


Vi har siden lukning af egen systue i 2014 haft et meget tæt samarbejde med Andreas Hansen i Viborg.

   

Andreas Hansen Denmark havde frem til 2008 væveri i Danmark. Herefter flyttedes en del af maskinparken til et nyt anpartsvæveri i Kaunas, Litauen.
Råvarer og garner købes og kontrolleres stadig fra Danmark, mens selve produktionen af egne dessins foregår eksternt i Baltikum.
Indkøb og disponering af handelsvarer samt design af nye kollektioner sker på messer bla. Tyskland og Belgien. Her kommer den viden og erfaring de besidder fra mange års produktion dem til gode.
Andreas Hansen Denmark vil fortsat udvikle og satse på kvalitet, i nøjagtig samme ånd som da firmaet blev grundlagt i 1949.

Montering


Tom Christensen er tilknyttet som fast montør for Gardin Nyt Randers. Tom har stor erfaring i montering af såvel indvendig som udvendig solafskærmning og er virkelig dygtig til at løse de udfordringer der måtte komme.

gardinnyt_62p9921_web

Lukket for kommentarer.