En nem løsning

Smukke og lette foldegardiner

Vi producerer alle typer foldegardiner

Rigtig mange bruger foldegardiner i deres indretning, hvad enten det er i hjemmet, på kontoret, i butikslokalet eller i et behandlingsrum, og det er der en god grund til: Foldegardiner er praktiske, funktionelle og giver med deres udtryk en lethed til rummets indretning og stemning.

Er du på udkig efter gardiner i lækre materialer og moderne farver, så kommer en af vores dygtige gardinfolk gerne ud til dig.

Gardin Nyt har landsdækkende service, og vi producerer og monterer foldegardiner for både private kunder og virksomheder.

Gardinbussen kommer ud til dig
​- helt og aldeles GRATIS!

Udfyld formularen og bliv kontaktet med henblik på  at aftale et konkret tidspunkt, hvor vi kommer forbi med vores gardinbus.

 
 
 
Hvilket tidspunkt passer dig?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Mere end 50 års erfaring

Vi har mere end 50 års erfaring med gardinløsninger til erhverv.

Vi kører i hele Danmark

Vores gardinbus hjælper kunder overalt i Danmark.

Gardiner i høj kvalitet

Vi leverer specialtilpassede gardiner i høj kvalitet.

Fordelene ved et foldegardin

Et foldegardin er både en nem, enkel og smuk gardinløsning, der passer ind i de fleste rum. Når gardinet er foldet op, ses kun de smukke ensartede folder i toppen, mens det, når det er foldet ned, giver perfekt afskærmning for sol og nysgerrige blikke, uden at det virker tungt.

Vores gardiner fås i et utal af farver og i mange forskellige tekstiler, fra de helt lette transparente, gardiner til semitransparente gardiner og de helt lystætte af tætvævet stof, som kan bruges som mørklægningsgardiner.

Alle vores foldegardiner er specialsyede hos vores samarbejdspartner i Ry og kan leveres i enhver størrelse. Dermed er du sikret den bedste løsning. 

Kontakt os for yderligere information

Da det er vævningen i stoffet, der er afgørende for, hvor meget eller hvor lidt lys der kan trænge igennem et foldegardin, kan det være svært at vide på forhånd, hvilket tekstilmateriale der egner sig bedst til en given afskærmning. Lad os derfor sende en af vores gardinbusser ud til dig, vi har ekspertisen og erfaringen til at vejlede dig.

Kontakt os, så kommer vi ud og finder den bedste løsning for dig.

Farver & Striber ApS

Gardin Nyt


Rådhusgade 94A, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

Telefon: 88 710 510

E-mail: info@gardinnytranders.dk

CVR​: 37441856

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 17.30

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 17.30