En nem løsning

Moderne rullegardiner til boligen eller kontoret

Et rullegardin er en enkel og praktisk løsning

Har du et eller flere vinduer, du skal have afskærmet nemt og effektivt, så er et rullegardin ofte den helt rigtige løsning – uanset om det er som solafskærmning i hjemmet, på kontoret eller i erhvervslokalet.

Hos Gardin Nyt har vi et stort udvalg af moderne og funktionelle rullegardiner. Vi kommer gerne ud til dig og måler op til gardiner, uanset hvor i landet din bolig eller virksomhed ligger. Vores gardinservice dækker hele Danmark – og vores gardinbusser er aldrig længere væk end en opringning.

Gardinbussen kommer ud til dig
​- helt og aldeles GRATIS!

Udfyld formularen og bliv kontaktet med henblik på  at aftale et konkret tidspunkt, hvor vi kommer forbi med vores gardinbus.

 
 
 
Hvilket tidspunkt passer dig?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Mere end 50 års erfaring

Vi har mere end 50 års erfaring med gardinløsninger til erhverv.

Vi kører i hele Danmark

Vores gardinbus hjælper kunder overalt i Danmark.

Gardiner i høj kvalitet

Vi leverer specialtilpassede gardiner i høj kvalitet.

Rullegardin med mange egenskaber

Rullegardiner laves i dag, så de kan opfylde ethvert tænkeligt behov. Du kan således få gardiner til helt eller delvis mørklægning med kædetræk, fjernbetjening eller fjedertræk hos os. Du kan også få klassiske modeller eller rullegardiner i transparent materiale, som lader ekstra meget lys trænge igennem.

Vi tilbyder gardiner i et væld af farver, tekstilkvaliteter og designs som fx moderne og tidssvarende rullegardiner i plantefibre eller bambus. Vores produkter er alle af højeste kvalitet fra leverandører som Faber, Kvadrat og Velux.

Du kan hos os vælge imellem mere end 2.000 forskellige designs, farver og mønstre, og vores gardiner kan benyttes til alle vinduestyper og i alle døre.

God service og rullegardiner efter mål

Udover at forhandle rullegardiner i standardmål, kan vi selvfølgelig tilbyde at levere og montere gardiner efter mål, så hvert enkelt gardin er syet og tilpasset til dit behov.

Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med køb af rullegardiner, eller ønsker du, at vi kommer og laver en opmåling, så ring til os allerede i dag. Vi giver gerne et tilbud på rullegardiner til hjem, kontor eller erhvervslokale. Hos os er du garanteret god service og høj kvalitet. 

Farver & Striber ApS

Gardin Nyt


Rådhusgade 94A, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

Telefon: 88 710 510

E-mail: info@gardinnytranders.dk

CVR​: 37441856

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 17.30

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 17.30