Stort udvalg

Elegant afskærmning med lamelgardin

Stort udvalg i moderne lamelgardiner

Hos Gardin Nyt har vi et stort og bredt udvalg af de stilfulde og klassiske lamelgardiner, som egner sig perfekt som afskærmning til kontoret eller hjemmet.

Vores gardinfirma ligger i Randers, men vores service dækker hele Danmark. En af vores dygtige og erfarne gardinmontører kommer gerne ud til dig, hvis du skal have en smuk og funktionel afskærmning med lamelgardiner hjemme hos dig, på kontoret, i butikken eller i andre erhvervslokaler.

Gardinbussen kommer ud til dig
​- helt og aldeles GRATIS!

Udfyld formularen og bliv kontaktet med henblik på  at aftale et konkret tidspunkt, hvor vi kommer forbi med vores gardinbus.

 
 
 
Hvilket tidspunkt passer dig?


Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Mere end 50 års erfaring

Vi har mere end 50 års erfaring med gardinløsninger til erhverv.

Vi kører i hele Danmark

Vores gardinbus hjælper kunder overalt i Danmark.

Gardiner i høj kvalitet

Vi leverer specialtilpassede gardiner i høj kvalitet.

Få lamelgardiner på mål

Fra vores butik kan vi tilbyde lamelgardiner i standardmål og i et væld af designs, tekstilkvaliteter og farver. Hos os tilbyder vi også at lave lamelgardiner efter mål, så dit nye gardin er tilpasset til det vinduesparti, der skal dækkes.

Vores lamelgardiner fås med forskellig bredde på lamellerne, og vi har fx nye størrelser på henholdsvis 67 mm, 89 mm og 127 mm, som kan give et unikt og lækkert udtryk. Når du vælger at få din nye solafskærmning fra os, er der med andre ord ingen begrænsninger for de løsninger, vi kan lave.

Når du vælger et lamelgardin til dit vinduesparti, får du et enkelt og stilrent gardin, hvor funktionalitet og udseende går hånd i hånd. Det er et alsidigt valg, da lamellerne blot kan roteres og indstilles, alt efter hvor de skal skærme af for generende sollys eller indkig.

Vi giver dig råd om gardiner

Lamelgardiner danner en flot udsmykning og en effektiv afskærmning, og denne type gardiner er specielt egnede til store vinduespartier.

Er du i tvivl om, hvilken type lamelgardiner du skal vælge, eller ønsker du yderligere information om vores produkter, er du velkommen til at ringe – vi er altid klar med vejledning, et uforpligtende tilbud og fair priser.

Farver & Striber ApS

Gardin Nyt


Rådhusgade 94A, 8300 Odder

Klik her for rutevejledning

Telefon: 88 710 510

E-mail: info@gardinnytranders.dk

CVR​: 37441856

white-facebook-box-fill   white-instagram-fill

Kontakt

Åbningstider:
Mandag – fredag: 08.00 – 17.30

Der​ tages forbehold for eventuelle ændringer.

Telefontider​:

Mandag – fredag: 08.00 – 17.30